Εγγραφές Εργαστηρίων Εαρινού Εξαμήνου για φοιτητές του πρώην Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων Πάτρα

Οι εγγραφές των εργαστηριακών μαθημάτων του Τμήματος  για τους φοιτητές του πρώην ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας θα γίνουν ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ και θα διαρκέσουν από την   Τετάρτη 19-2-2020 έως την Τρίτη  25-2-2020

Οι εγγραφές θα ξεκινήσουν μετά τις 10:00.

Οι εγγραφές στα εργαστηριακά μαθήματα του Εαρινού εξαμήνου 2019-2020 θα γίνουν αποκλειστικά ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ μέσω της πλατφόρμας e-students στον διαδικτυακό τόπο : https://e-students.teiwest.gr/ επιλέγοντας "ΣΠΟΥΔΕΣ" και "Εγγραφή στα Εργαστήρια", χρησιμοποιώντας τους ΝΕΟΥΣ ΚΩΔΙΚΟΥΣ που έχετε στο UPNET.

Όταν δεν σας εμφανίζεται κάποιο εργαστηριακό μάθημα σημαίνει ότι όλα τα εργαστηριακά τμήματα έχουν γεμίσει και θα πρέπει να παρακολουθείται το σύστημα σε τακτά χρονικά διαστήματα για να εγγραφείτε σε κενές θέσεις που μπορεί να προκύψουν ή σε λίστα αναμονής.

Όλοι οι φοιτητές που θέλουν να παρακολουθήσουν κάποιο εργαστηριακό μάθημα θα πρέπει υποχρεωτικά να εγγραφούν ηλεκτρονικά σε τμήμα ή σε λίστα αναμονής και μόνο εντός του χρονικού διαστήματος που μένει ανοικτό το σύστημα.

Πριν την εγγραφή σας συμβουλευτείτε το ωρολόγιο πρόγραμμα του Εαρινού εξαμήνου που επισυνάπτεται για να μην γραφτείτε την ίδια ώρα σε 2 διαφορετικά εργαστήρια.

Attachments:
FileDescriptionFile sizeCreated
Download this file (progr_ear_2019-20_ver_4-.pdf)Πρόγραμμα Εαρινού Εξαμήνου 2019-20_ver_4- 221 kB2020-02-19 02:05