ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ ΠΡΟΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ 31-3-2023 - Μητρώα φοιτητών

 

 Ορκωμοσία  προπτυχιακών  φοιτητών  Τμήματος Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας

 

         

 

 

 

 

 

 

                                  Χρήσιμες  πληροφορίες

 

             μπορείτε να αναζητήσετε στο σύνδεσμο:

    https://www.upatras.gr/foitites/protoeteis/prosvasi-stin-panepistimioupoli-patras/

 

              Όσοι/-ες εκ των αποφοίτων δεν επιθυμούν να δώσουν θρησκευτικό όρκο  επιτρέπεται η επίκληση της τιμής και της συνειδήσεώς των.

                                                                                                                                                          

  

Στο πλαίσιο του Γενικού Κανονισμού Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων ΕΕ 2016/679, σας ενημερώνουμε ότι οι τελετές ορκωμοσίας πτυχιούχων – διπλωματούχων του Πανεπιστημίου Πατρών, βιντεοσκοπούνται, ενώ καθ’ όλη τη διάρκεια των τελετών λαμβάνονται φωτογραφίες των ορκιζόμενων και των παρευρισκόμενων επισκεπτών από διαπιστευμένους φωτογράφους, εικονολήπτες. Η τελετή θα μεταδοθεί διαδικτυακά. Με τη συμμετοχή σας στις τελετές δηλώνετε ότι γνωρίζετε τη συλλογή και χρήση των δεδομένων εικόνας/ήχου και συναινείτε σε αυτήν. Όποιος ή όποια δεν αποδέχεται την πιθανότητα να φωτογραφηθεί ή βιντεοσκοπηθεί, παρακαλούμε να το δηλώσει στο (This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.), προκειμένου να κατευθυνθεί σε θέσεις εκτός εμβέλειας της φωτογράφησης ή της βιντεοσκόπησης.

Ο αριθμός των θέσεων είναι περιορισμένος  και θα τηρηθεί σειρά χρονικής προτεραιότητας.

Πληροφορίες   σχετικά  με  την  Προστασία  Προσωπικών  Δεδομένων  μπορείτε  να αναζητήσετε  στο  σύνδεσμο:           https://www.upatras.gr/privacy-policy/   ή  να επικοινωνήσετε με τον  Υπεύθυνο    Προστασίας  Δεδομένων (This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.). 

 

 

 

Attachments:
FileDescriptionFile sizeCreated
Download this file (orkom_2023_a.pdf)Ορκωμοσία προπτυχιακών φοιτητών 2023 180 kB2023-03-13 14:37