Πανεπιστήμιο  ΠΑΤΡΩΝ

 

Το site αυτό παρέχει πληροφορίες ΜΟΝΟ για τους φοιτητές των πρώην Τμημάτων της

Διοίκησης Επιχειρήσεων Πάτρας του πρώην ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας

Text Size

Πρόσκληση υποβολής εργασιών στο 5ο Διεθνές Συνέδριο για την Προώθηση της Εκπαιδευτικής Καινοτομίας, Λάρισα 11-13 Οκτωβρίου 2019

Αγαπητή/έ συνάδελφε,

 
 

H Συντονιστική και η Επιστημονική Επιτροπή του 5ου Διεθνούς Συνεδρίου για την Προώθηση της Εκπαιδευτικής Καινοτομίας, Λάρισα 11, 12 και 13 Οκτωβρίου 2019 καλούν όλους τους ενδιαφερόμενους, να υποβάλλουν εργασίες για συμμετοχή στο συνέδριο και στα πρακτικά του (με ISBN/ISSN), μετά από κρίση (περισσότερες πληροφορίες στο δικτυακό τόπο:http://synedrio.eepek.gr/ και επικοινωνία στο e-mail:Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.).

Επιλεγμένα άρθρα από το συνέδριο (με βάση τη βαθμολογία των κριτών) θα δημοσιευτούν σε ειδικές εκδόσεις των επιστημονικών περιοδικών I.J.E.I. (στην Ελληνική ή Αγγλική) PRIME (στην Ελληνική) και MIBES (στην Αγγλική).

 

Τρόπος υποβολής εργασιών

Οδηγίες και πρότυπα εργασιών περιλαμβάνονται στην ιστοσελίδα του συνεδρίου:
· 
synedrio.eepek.gr > μενού ‘Εισηγητές’ ή
· 
www.eepek.gr > μενού ‘Συνέδρια’ > ‘Συνέδριο2019’ > ‘Εισηγητές’.
Για να υποβάλλετε εργασία: κουμπί «Υποβολή εργασίας» στην αρχική σελίδα
ή από την εφαρμογή (σύστημα) του συνεδρίου: 
http://synedros.eepek.gr

 

Προσοχή:

1. Αν ήδη έχετε προφίλ στο σύστημα αυτό από προηγούμενα συνέδρια ΔΕΝ πρέπει να δημιουργήσετε άλλο, αλλά απλά να κάνετε ‘Είσοδο‘ με το mail και τον κωδικό σας (αν τον ξεχάσατε, υπάρχει διαδικασία ‘Υπενθύμισης’).
2. Αν είστε νέος χρήστης, τότε αρχικά πρέπει να κάνετε ‘Εγγραφή’ (δημιουργία προφίλ) δίνοντας το mail και έναν κωδικό (σύμφωνα με τις οδηγίες).


Περισσότερες πληροφορίες στο συνημμένο αρχείο:

2η Ανακοίνωση 5ου Διεθνούς Συνεδρίου για την Προώθηση της Εκπαιδευτικής Καινοτομίας, Λάρισα 11-13 Οκτωβρίου 20192η Ανακοίνωση 5ου Διεθνούς Συνεδρίου για την Προώθηση της Εκπαιδευτικής Καινοτομίας, Λάρισα 11-13 Οκτωβρίου 2019



Από τη Συντονιστική Επιτροπή