Πανεπιστήμιο  ΠΑΤΡΩΝ

 

Το site αυτό παρέχει πληροφορίες ΜΟΝΟ για τους φοιτητές των πρώην Τμημάτων της

Διοίκησης Επιχειρήσεων Πάτρας του πρώην ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας

Text Size

Δημιουργία ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ

Στα πλαίσια της δημιουργίας μίας κοινότητας αποφοίτων του Νέου Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων (Πάτρας) που αφορά και τους απόφοιτους των πρώην Τμημάτων Ε.Σ.Π.Σ, Ε.Π.Δ.Ο και Εμπορίας & Διαφήμισης θα θέλαμε να αφιερώσετε λίγο χρόνο και να συμπληρώσετε το ερωτηματολόγιο που ακολουθεί.

 
 
Θα μας ενδιέφερε να συμπληρώστε  όσες περισσότερες ερωτήσεις μπορείτε έτσι ώστε να υπάρχει μία πλήρη εικόνα του κάθε απόφοιτου.
 
Έτσι θα μπορούν οι συμμετέχοντες στην κοινότητα να ανταλλάζουν απόψεις και ιδέες, να πληροφορούν και να πληροφορούνται για θέσεις εργασίας και μετεκπαίδευσης καθώς και για τις τάσεις στην Ελληνική και Ξένη αγορά εργασίας.
 
Κύριο μέλημα μας  είναι να μπορούν οι απόφοιτοι μας  και οι φοιτητές μας  να έχουν μία έγκυρη πληροφόρηση και να μπορούν να βοηθάει ο ένας τον άλλο με τις γνώσεις τους, με την εμπειρία τους και γιατί όχι να μπορούν να εξελίσσουν από κοινού ιδέες και projects. 
 
Επίσης, για το Τμήμα θα είναι ένα καλό εργαλείο έτσι ώστε να μπορεί να προσαρμόζεται γρήγορα και έγκυρα στα δεδομένα και στις τάσεις της αγοράς, ανεβάζοντας το κύρος του Τμήματος και δίνοντας περισσότερη αξία στο πτυχίο σας.
 
Το Link για το ερωτηματολόγιο είναι: 
 
 
Παρακαλούμε συμπληρώστε το ερωτηματολόγιο ΜΙΑ ΦΟΡΑ. Μπορείτε να αντιγράψετε τον σύνδεσμο "ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ" για να κάνετε διορθώσεις για όσο διάστημα είναι ενεργή η διαδικασία συλλογής στοιχείων.
 
Για οποιαδήποτε απορία μην διστάσετε να στείλετε email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. .

 

 

Σας Ενδιαφέρει Άμεσα !!!